BENVINGUTS I BENVINGUDES

al blog d'una colla de malandandus que no tenen clar encara com se diuen, però si cap a on volen anar.

fotografies del blogbloggerarte y fotografíafacebooknsse a facebookyahooviatge patradpunt1

diumenge, 8 de març del 2009

el coc del MONTSANT

Primer, calentar el forn a temperatura mitjana de 175 graus, MOLT BÉ
Després untar la mantega al motllo i/o recipient que us sembli BÉEEEÉ
Tercer, ara això comença de veritat: posar en un bol gran 4 ous i un got i mig de sucre batre amb "barilles poderoses" fins que la massa quedi esponjosa incorporar un yogurt del que us sembli bé i mig got d'oli vegetal fins obtindre una barreja cremosa posar la farina com si nevés i ficar al motllo i/o recipient que us sembli beééééééé´ sense grumolls
ufffsfsu es respira i...
Quart posar al forn uns 30 o 35 minuts
ADVERTÈNCIA: NO OBRIR EL FORNS ABANS POT SER FATAL
FINS UNA ALTRA I BONA CUINA

1 comentari:

punt1 ha dit...

molt bé aquesta nova entrada al bloc!! És la primera incursió, i a més a més, gastronòmica!!